Családi napközi

image

Családi napköziben is teljesíthető lesz az óvodáztatási kötelezettség a gyermek hároméves korától– döntött a parlament ma, azaz 2013. június 11-én kedden. Az óvodáztatási kötelezettség annak az évnek a szeptemberéig teljesíthető családi napköziben, amelyben a gyermek betölti az ötödik évét. (MTI)

Hétfőtől-péntekig 7.00 - 16.30-ig nyitva tart 2 csoportos, maximum 10 fős családi napközink.

Szeretettel várunk 15 hónapos kort betöltött gyermekek jelentkezését. Napközinkben a gyermekek 5 éves koráig tudunk szeretetteli környezetet, és tartalmas az életkoruknak megfelelő foglalkozásokat biztosítani, óvónő és gyógypedagógus szakemberekkel.

Kiemelt fejlesztési területek: meseterápia, zeneterápia, mozgásfejlesztés.

Képek a Családi napköziből: 1. rész, 2. rész 3. rész

Bővebben...

Hozzászólások   

0 #1 Timi 2014-01-31 09:29
Családi Napközi? Igen CSALÁDI, hiszen annál jobb nem is kell egy kisgyereknek, mint családi légkörben, kiváló gondozókkal eltölteni azt az időt, amíg Apa és Anya dolgozik. Rendkívül nagy szeretettel és gondoskodással tanítják és fejlesztik készségeiket. Minden reggel mosollyal búcsúznak a szülőktől, délután pedig sajgó szívvel integetnek a gondozó néniknek! "Holnap is jövünk!"
Ennél jobbat nem is kívánhatnánk gyermekeinknek!
Köszönjük szépen Napraforgó Családi Napközi Gondozó Nénijeinek a sok-sok türelmet és kedvességet! Már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk majd nyáron a táborban!
Idézet

Játszunk együtt a családi napköziben

Nyitott, a családi napközit bemutató alkalmakra várjuk: csütörtökönként 9.00-11.00-ig mindazokat a szülőket és gyermekeiket 5 éves korig, akik érdeklődnek a családi napközi iránt, illetve együtt játszanának gyermekükkel.

Bővebben