Családi Bölcsőde

image

Hétfőtől-péntekig 7.00 - 16.30-ig nyitva tart 2 csoportos, maximum 10 fős családi bölcsődénk.

Szeretettel várjuk a 15 hónapos kort betöltött gyermekek jelentkezését. Bölcsődénkben a gyermekek számára 3 éves korig tudunk szeretetteli környezetet és tartalmas, az életkoruknak megfelelő foglalkozásokat biztosítani, óvónő és gyógypedagógus szakemberekkel.

Kiemelt fejlesztési területek: meseterápia, zeneterápia, mozgásfejlesztés.

Képek a Családi Bölcsődéből: 1. rész, 2. rész 3. rész

Bővebben...

Hozzászólások   

0 #1 Timi 2014-01-31 09:29
Családi Napközi? Igen CSALÁDI, hiszen annál jobb nem is kell egy kisgyereknek, mint családi légkörben, kiváló gondozókkal eltölteni azt az időt, amíg Apa és Anya dolgozik. Rendkívül nagy szeretettel és gondoskodással tanítják és fejlesztik készségeiket. Minden reggel mosollyal búcsúznak a szülőktől, délután pedig sajgó szívvel integetnek a gondozó néniknek! "Holnap is jövünk!"
Ennél jobbat nem is kívánhatnánk gyermekeinknek!
Köszönjük szépen Napraforgó Családi Napközi Gondozó Nénijeinek a sok-sok türelmet és kedvességet! Már nagyon várjuk, hogy újra találkozzunk majd nyáron a táborban!
Idézet

Játszunk együtt a Családi Bölcsődében

Nyitott, a családi bölcsődét bemutató alkalmakra várjuk: csütörtökönként 9.00-11.00-ig mindazokat a szülőket és gyermekeiket – 15 hónapos kortól 3 éves korig –, akik érdeklődnek a családi bölcsőde iránt, illetve együtt játszanának gyermekükkel.

Bővebben